De ce o constructie ieftina incepe de fapt Iarna si nu Primavara?



Poate nu va vine sa credeti, dar o constructie este cel mai bine sa se inceapa iarna, chiar in ianuarie, cu planificarea si pregatirea documentatiilor, a avizelor si aprobarilor necesare, astfel incat primavara, cand timpul este favorabil, sa fie totul pregatit.
Multi dintre cei care vor sa construiasca o casa ieftina cu noi, nu iau in calcul aceste etape, premergatoare construirii efective, respectiv gasirea unui teren bun, in cazul in care nu au deja un lot pentru casa, apoi partea de proiect, avize, aprobari, etc si ne contacteaza cu 2-3 saptamani inainte de luna Martie, pentru a incepe sa discutam despre colaborare.


Etapele unei constructii noi sunt urmatoarele:
  • gasirea unui teren cat mai bine pozitionat (eventual si cu utilitati, sau macar cu electricitate langa teren), teren care sa se si incadreze in bugetul alocat si conditiile pe care clientul nostru le doreste (aceasta etapa poate dura de la cateva zile si pana la cateva luni)
  • la achizitionarea unui teren cel mai bine este sa avem si un Certificat de Urbanism, ca sa stim ce conditii si reguli de urbanism a impus Primaria de care apartine.
  • apoi partea de proiectare, clientul nostru poate realiza un proiect conform cerintelor sale, pe timp de iarna pretul proiectelor se pot micsora pina la 30%.
  • Obtinerea certificatului de urbanism;
  • Verificarea documentatiei de proiect;
  • Obtinerea autorizatiei de constructie

Pentru ca fiecare etapa poate dura intre cateva zile si 30 de zile, poate chiar mai mult, este bine sa se inceapa din timp obtinerea acestor documente si avize.
Toate aceste documente puteti sa le obtineti personal, daca timpul va permite sau putem sa obtinem noi pentru Dvs. toate aceste documente si sa platiti o anumita suma pentru serviciile noastre.
Astfel icepind proiectarea iarna,economositi timp si bani!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога